Antena Meniu Search
x

Video Traficanți de migranți din Timiș, săltaţi de mascaţi. Descinderile au legătură cu uciderea unui afgan pe stradă, în ianuarie

Au fost din nou percheziţii în această dimineaţă, în Timişoara, într-un caz de trafic de migranţi. 8 adrese din oraş au fost periate, după ce un cetăţean afgan a fost ucis într-o încăierare. Incidentul a avut loc în luna ianuarie, iar anchetatorii s-au sesizat din oficiu în cazul traficului de migranţi.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.06.2024 , 14:52

În mai multe locaţii din Timişoara, cunoscute ca fiind frecventate de migranţi, au descins în această dimineaţă atât poliţiştii de la investigaţii criminale, cât şi mascaţii, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Percheziţii în Timiş. O grupare afgană şi una pakistaneză, specializate în trafic de migranţi

După crima de la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, când în urma unui conflict între mai mulţi migranţi, unul a fost înjunghiat, oamenii legii au extins cercetările şi s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea mai multor infracţiuni: de trafic de migranţi, nedenunţare, tâlhărie calificată şi favorizarea făptuitorului de către membri a două grupări specializate în trafic de migranţi, respectiv o grupare afgană şi una pakistaneză. Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii au pus în aplicare, în judeţul Timiş, opt mandate de percheziţie domiciliară, iar zece persoane au fost duse deja la audieri.

Vezi și

"Pornind de la omorul din data de 31 ianuarie 2024, comis asupra unui cetățean afgan, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au continuat cercetările și s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea mai multor infracțiuni de trafic de migranți, nedenunțare, tâlhărie calificată și favorizarea făptuitorului, de către membrii ai două grupări specializate în trafic de migranți, respectiv gruparea afgană și cea pakistaneză.  

Astfel, în această dimineață, polițiștii au pus în executare, în județul Timiș, 8 mandate de percheziție domiciliară, urmând a fi puse în aplicare 10 mandate de aducere.Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, precum și de cel al criminaliștilor și polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Timișoara", au transmis autorităţile într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Traficanți de migranți din Timiș, săltaţi de mascaţi. Descinderile au legătură cu uciderea unui afgan pe stradă, în ianuarie