Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Botoşani a cumpărat la beţie o maşină, apoi a făcut-o praf în câteva minute

Un tânăr din Botoşani a ajuns în arest, după ce s-a îmbătat iar un sucevean l-a păcălit să-i cumpere maşina, un Ford Focus, cu o mie de euro.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.01.2020, 17:19

Un tânăr şi-a făcut maşina praf, după ce abia o cumpărase
Accident rutier provocat de un tânăr care abia îşi cumpărase o maşină - Observator.tv

Un tânăr din Botoşani a ajuns în arest, după ce s-a îmbătat, iar un sucevean l-a păcălit să-i cumpere maşina, un Ford Focus, cu o mie de euro.

În minutele următoare fericitul posesor al autoturismului a făcut maşina praf, după ce s-a urcat beat la volan, ca să o testeze. Botoşăneanul nici măcar nu avea permis, aşa că poliţiştii nu au stat mult pe gânduri şi l-au dus în arest.

Tânăr din Botoşani arestat, după ce a cumpărat o maşină la beţie

Bărbatul din Botoşani a mers într-un bar din apropierea Pieței Mari din Suceava, unde l-a cunoscut întâmplător un alt bărbat, cu care s-a împrietenit și au consumat băuturi alcoolice. După ce botoşăneanul s-a îmbătat criţă, suceveanul i-a propus să îi vândă un autoturism Ford Focus, care avea autorizația de circulație provizorie expirată, contra sumei de 1.000 euro.  Bărbatul a acceptat să cumpere autoturismul și chiar s-a hotărât să probeze autoturismul până la locuința mamei sale din comuna Ipotești, informează newsbucovina.ro.

În dreptul trecerii la nivel cu calea ferată către satul Roșcani, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a făcut accident şi a rămas cu maşina pe calea ferată. Alţi şoferi au intervenit să-l ajute şi să mute maşina de pe şine, la locul accidentului ajungând şi poliţiştii, care au constatat că şoferul nu are permis de conducere, autorizaţia de înmatriculare provizorie a maşinii era expirată, iar şoferul era foarte beat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, dispunându-se reținerea şoferului pentru 24 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Botoşani a cumpărat la beţie o maşină, apoi a făcut-o praf în câteva minute