Antena Meniu Search
x

Video Mașină făcută bucăți într-o intersecție din Botoșani. Un tânăr a făcut prăpăd cu Fordul, după ce s-a urcat beat la volan

Accident teribil, în această noapte, în Botoşani. Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a urcat băut la volan şi n-a mai ţinut cont de nimic. A intrat în oraş cu o viteză ameţitoare şi nu a durat mult până când a pierdut controlul. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 07:50

Vezi și

Înainte de o intersecţie a lovit un scuar care delimita staţia de tramvai. Maşina a rupt o porţiune din gardul de protecţie, s-a răsturnat pe cupolă şi a străbătut aşa, cu roţile în sus, întreaga intersecţie.

S-a oprit abia pe partea opusă a străzii.

Șoferul și pasagerul au scăpat doar cu câteva zgârieturi

Pe lângă şofer, mai era un pasager în maşină, potrivit monitorulbt.ro. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe, două autospeciale de pompieri şi mai multe echipaje de poliţie.

Culmea, şoferul şi pasagerul, în vârstă de 20 de ani, au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg per litru alcool pur în aerul expirat. De altfel, în autoturism se aflau mai multe sticle goale de bere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mașină făcută bucăți într-o intersecție din Botoșani. Un tânăr a făcut prăpăd cu Fordul, după ce s-a urcat beat la volan