Antena Meniu Search
x

Maşină făcută zob la Vărăşti, în Giurgiu: Trei persoane, între care o fată de 17 ani, au ajuns de urgenţă la spital. Una dintre victime este inconştientă

Accident grav în Giurgiu! Trei persoane, între care o adolescentă, au fost rănite, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs în localitatea Vărăşti. Într-un moment de neatenţie, vehiculul a ajuns direct într-un şanţ. Una dintre victime este în stare gravă, fiind dusă cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 12:21

Maşină făcută zob la Vărăşti, în Giurgiu
Maşină făcută zob la Vărăşti, în Giurgiu - ISU Giurgiu

Un bărbat de 42 de ani a fost preluat cu elicopterul SMURD, iar o minoră de 17 ani şi un bătrân de 80 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la spital în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţa la Vărăşti, în judeţul Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă în localitatea Vărăşti în urma producerii unui accident pe strada Principală. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD şi două ambulanţe SAJ şi SABIF", a informat ISU Giurgiu.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconştient. Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la un spital din Capitală.

Un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, şi o adolescentă de 17 ani au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Maşină făcută zob la Vărăşti, în Giurgiu: Trei persoane, între care o fată de 17 ani, au ajuns de urgenţă la spital. Una dintre victime este inconştientă