Antena Meniu Search
x

Maşina poliţistului din Mureş care l-a încătuşat pe cardiologul Benedek Imre a fost incendiată

Maşina unui poliţist din Mureş a fost incendiată în cursul nopţii, într-un incident anchetat acum de colegii bărbatului.

Maşina unui poliţist din Mureş, care l-a încătuşat pe cardiologul Benedek Imre, a fost incendiată - Youtube/Punctul.ro

Maşina unui poliţist din Mureş a fost incendiată în cursul nopţii, într-un incident anchetat acum de colegii bărbatului. Este vorba despre poliţistul care l-a încătuşat pe doctorul Benedek Imre, fostul şef al Secţiei Cardiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş.

Maşina poliţistului Tudor Mureşan era parcată pe strada Gloriei din Târgu Mureş şi a fost ţinta unui act de vandalism în cursul nopţii.

Automobilul marca Toyota, de culoare arginitie a luat foc, iar geamul din spate stânga a fost spart, spune punctul.ro. Interiorul maşinii a fost distrus de foc.

IPJ Târgu Mureş a confirmat că maşina distrusă aparţine lui Tudor Mureşan. Anchetatorii au făcut cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor actului de vandalism. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a deschis un dosar penal pentru distrugere. Deja există un cerc de suspecţi, spun surse din anchetă. 

Pe acelaşi subiect

Poliţistul Tudor Mureşan este cel care, în septembrie, l-a încătuşat în plină stradă pe medicul Benedek Imre, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Momentul în care medicul Benedek Imre a fost reţinut | Sursa: Youtube/Punctul.ro

Fostul şef al Secţiei de Cardiologie a fost acuzat că ar fi împins un poliţist rutier care l-ar fi depistat în trafic cu asigurarea auto expirată. Benedek Imre, unul dintre cei mai renumiţi cardiologi din Târgu Mureş, s-a ales cu un dosar pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Maşina poliţistului din Mureş care l-a încătuşat pe cardiologul Benedek Imre a fost incendiată