Antena Meniu Search
x

O maşină a lovit un autoturism condus de o şoferiţă începătoare şi în care erau şi doi copii, în Mehedinţi

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă la prânz, în judeţul Mehedinţi, patru persoane fiind rănite în urma impactului produs pe drumul care leagă localităţile Hinova de Şimian.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.11.2019, 15:58

Patru răniţi, în urma accidentului din Mehedinţi
Impactul dintre cele două maşini a fost violent

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă la prânz, în judeţul Mehedinţi, patru persoane fiind rănite în urma impactului produs pe drumul care leagă localităţile Hinova de Şimian.

Un bărbat de 53 de ani a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina pe contrasens, lovind în plin un autoturism care venea din sens opus, care circula regulamentar şi care era condus de o şoferiţă de 31 de ani, începătoare.

Patru răniţi, dintre care doi copii, în accidentul produs sâmbătă în Mehedinţi

Impactul a fost violent, astfel că ambii şoferi, dar şi doi copii, aflaţi în maşina condusă de şoferiţă, au suferit răni.

Cele patru victime au fost transportate în stare stabilă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Bilanţul prezentat de medici este aspru: "femeia a suferit un traumatism toracic, un traumatism la coloana toracală și un traumatism la șoldul drept. Copilul mai mare a avut traumatism la șoldul stâng și coloana dorso-lombară și un traumatism la articulația sacroiliacă dreaptă. Copilul de 2 ani jumătate a avut niște escoriații mentoniere. Șoferul din cealaltă mașină a avut un traumatism la articulația tarsiană și metatarsiană. Toate persoanele sunt în afara oricărui pericol".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O maşină a lovit un autoturism condus de o şoferiţă începătoare şi în care erau şi doi copii, în Mehedinţi