Antena Meniu Search
x

Foto Mașină lovită puternic de un tren, la Roșiești, în Vaslui. Un copil a ajuns la spital, după o manevră riscantă a unei șoferițe

O maşină a fost lovită, duminică, de un tren, la Roşieşti, în judeţul Vaslui. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, o femeie în vârstă de 39 ani și un copil în vârstă de 7 ani. Ambele victime au suferit politraumatisme, dar sunt conștiente și cooperante.

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 17:24

Din primele informații, un șofer grăbit nu ar fi acordat prioritate de trecere unei garnituri de tren, moment în care autoturismul a fost lovit în plin. În urma accidentului au rezultat două victime, printre care și un minor. 

Răniții au primit primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1, fiind apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Poliția din Vaslui, despre accidentul în care a fost implicată o mașină și un tren

"Astăzi, 23.04.2023, ora 15.38, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul județean DJ 244A, în proximitatea localității Gara Roșiești, comuna Roșiești, județul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferata, dublă, fără bariere.

Pe acelaşi subiect

Un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Vaslui, care circula dinspre drumul european DE 581 către localitatea Gara Roșiești, a fost acroșat de către trenul InterRegio 1662 (care circula pe relația Iași - București Nord).

În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, un bărbat, în vârstă de 39 de ani (aflat pe locul din dreapta față) și un minor, în varstă de 8 ani (aflat pe bancheta din spate).

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului. Acesta urmează a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, posesoare de permis de conducere emis în luna ianuarie 2023 și mecanicul de locomotivă, bărbat în vârstă de ani de 24 de ani,  din municipiul Iași, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", a transmis IPJ Vaslui.

Mașină lovită de tren în Vaslui, la Roșiești. ISU a anunțat inițial că sunt trei victime

"Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM), o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată, în raza localităţii Roşieşti, comuna Roşieşti", a anunţat, duminică, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că la intervenţie s-a deplasat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui.

"Din primele informaţii, în accident sunt implicate un autoturism şi o garnitură de tren. Există posibilitatea de a fi trei victime neîncarcerate", au mai transmis pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașină lovită puternic de un tren, la Roșiești, în Vaslui. Un copil a ajuns la spital, după o manevră riscantă a unei șoferițe