Antena Meniu Search
x

Video Maşină răsturnată pe un bulevard din Craiova. Accidentul s-a produs după ce o şoferiţă de 32 de ani nu a acordat prioritate

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri după-amiazp pe o stradă din Craiova.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.08.2022, 18:37

Vezi și

Potrivit poliţiştilor, un autoturism care era condus de o femeie de 32 de ani dinspre strada Dealul Spirii, pe Bulevardul 1 Mai a lovit o altă maşină condusă de un bărbat de 44 de ani, transmite IPJ Olt. 

În urma evenimentului rutier, şoferul de 44 de ani și o femeie de 35 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienți şi cooperanți.

Conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maşină răsturnată pe un bulevard din Craiova. Accidentul s-a produs după ce o şoferiţă de 32 de ani nu a acordat prioritate