Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină scufundată, descoperită în râul Olt, înăuntru se află un cadavru. Este autoturismul dispărut acum 2 zile în condiţii foarte bizare, de pe şosea (Video)

O maşină scufundată a fost găsită de scafandrii care căutau un autoturism, despre care există informaţii că a dispărut subit de pe şosea, în drum spre Sibiu.

de Redactia Observator

la 19.12.2017 , 15:23

O maşină scufundată a fost găsită de scafandrii care căutau o maşină BMW, despre care există informaţii că a dispărut subit de pe şosea, în drum spre Sibiu.

UPDATE. Autoturismul a fost scos din apă. Este vorba despre un autoturism marca Audi A 4, înmatriculat în judeţul Bacău. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană decedata(barbat, în varsta de aprox. 40 de ani).

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui şofer, care ar fi rămas în urma autoturismului, o maşina l-ar fi depăşit cu o viteză fantastică, însă, după prima curbă, ar fi dispărut subit de pe şosea.

Pe acelaşi subiect

Acesta a sunat la 112, spunând că este aproape sigur că maşina a zburat de pe şosea direct în râul Olt. Astăzi, după două zile de căutări, scafandrii au anunţat că au găsit o maşină pe fundul râului, însă nu pot spune momentan dacă este vorba despre maşina respectivă sau despre alta. Autoturismul avea numere de Bacău.

”În acest context, adresăm cetățenilor rugămintea de a semnala orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112. De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, rugăm presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate, să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Maşină scufundată, descoperită în râul Olt, înăuntru se află un cadavru. Este autoturismul dispărut acum 2 zile în condiţii foarte bizare, de pe şosea (Video)