Antena Meniu Search
x

Video Mașină strivită de un limitator de înălțime, în Olt: o persoană a murit. Grinda de 10 tone, dărâmată de un camion ce transporta 3 buldoexcavatoare

Ghinion tragic pentru o familie din judeţul Olt. Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost strivită în mers de un limitator de înălţime. De vină pentru accidentul înfiorător ar fi un camion care transporta un buldoexcavator şi care a agăţat în mers grinda grea de peste 10 tone.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 23.01.2024, 18:05

Vezi și

Cristi Popovici, reporter Observator: Cel mai probabil șoferul autotrenului și patronul firmei unde acesta era angajat ar trebui să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat. Suntem pe DN6, în apropiere de Caracal și această este grindă grea de 10 tone, lungă de aproximativ 18 metri, care a fost dărâmată de acest ansamblu format dintr-un camion pe care se află nu unul, ci trei buldoexcavatoare, 2 mai mici în partea din față și unul mai mare în partea din spate. Dacă nu era această grindă, mașină se ducea către podul pe care îl aveți în fața mea.

În schimb s-a oprit în această grindă și din nefericire, în spatele acestui TIR se afla un autoturism în care se aflau trei persoane: șoferul de 18 ani, tatăl sau, pe scaunul din dreapta, un bărbat de 44 de ani și bunica șoferului, o femeie de 66 de ani aflată pe bancheta din spate. Grinda a căzut pe partea din față a autovechiculului, însă cea care a murit a fost femeia din spate. A intrat în stop cardiorespirator, iar medicii de pe ambulanță, sosiți relativ repede la fața locului, deși au făcut manevre de resuscitare mai bine de 30-40 de minute. Tatăl șoferului a fost scos după 30 de minute, este în stare gravă la spital, iar șoferul este în stare relativ bună. Celălalt șofer nu a pățit nimic. Limita de înălțime aici este de 4,4 metri.

Am stat de vorba astăzi și cu patronul firmei care spune că a măsurat, împreună cu angajații, cât era acest ansamblu, și ar fi măsurat in jur de 4,05 metri. Spune că totul s-a întâmplat din cauza terasamentului, au fost lucrări aici pe drum și s-ar fi înălțat cu asfaltul. Unii martori susțin că unul din buldozere, ultimul care se află pe acest autotren, ar fi circulat cu cupa ridicată și de aceea s-ar fi produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mașină strivită de un limitator de înălțime, în Olt: o persoană a murit. Grinda de 10 tone, dărâmată de un camion ce transporta 3 buldoexcavatoare