Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină zdrobită două trenuri în Bușteni. Trei oameni în stare gravă, printre care un copil de 12 ani, după ce șoferul nu a oprit la calea ferată

Accident terifiant în Buşteni, pe Valea Prahovei. Trei persoane, între care un copil de 12 ani, au fost grav rănite, după ce mașina le-a fost zdrobită de două trenuri. Șoferul nu a oprit la la trecerea la nivel cu calea ferată care străbate staţiunea.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 13:50

UPDATE: 

CFR anunţă că în urma producerii accidentului, trenul de persoane IR 11031, care circula pe firul I, a lovit autoturismul al cărui şofer a intrat pe linia ferată  fară să se asigure. În urma impactului, maşina lovită de tren a fost proiectată pe firul II de cale ferată, de unde venea trenul R 3002.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară este blocată între Sinaia  şi Buşteni la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 129+890. 

„Din informaţiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 îşi poate continua traseul după acordul Poliţiei, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în staţia Buşteni, iar călătorii vor fi preluaţi, la ora 14.00, de trenul R 3026”, transmit oficialii CFR.

Pe acelaşi subiect

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orelor prânzului, la o trecere la nivel cu calea Ferată din cartierul Poiana Ţapului, în staţiunea Buşteni.

Toți trei sunt în stare gravă

Un şofer nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată care străbate staţiunea, iar autoturismul pe care îl conducea a fost lovit în plin de tren. 

Echipajele de salvare au găsit la locul accidentului trei victime. Acestea au fost extrase şi preluate de către ambulanţe. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 56 ani, o femeie de aproximativ 76 ani şi un copil de aproximativ 12 ani, toţi având politraumatisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mașină zdrobită două trenuri în Bușteni. Trei oameni în stare gravă, printre care un copil de 12 ani, după ce șoferul nu a oprit la calea ferată