Antena Meniu Search
x

Video Un youtuber a murit la 24 de ani, strivit de un camion în Galaţi. Mamă: "Trebuia costum de mire, nu de înmormântare"

Tragedie învăluită în mister la Galați. Un youtuber a pierit aseară într-un accident bizar - maşina lui s-a zdrobit de un camion. Şoferul TIR-ului le-a povestit şocat poliţiştilor că tânărul a tras de volan brusc şi într-o fracţiune de secundă a intrat sub colosul de fier. 

de Adrian Obreja

la 26.11.2023, 13:06

Vezi și

Adrian avea 24 de ani. Era youtuber, iar postările lui convinseseră aproape o mie de fani să îl urmărească. Avea sute de clipuri video în ultimii şapte ani. Visa să devină celebru, să facă o carieră pe internet şi să câştige bani. Cu o zi înainte să moară, chiar vorbea despre asta.

Totul s-a spulberat aseară, însă. Adrian mergea acasă, într-o localitate din apropriere de Galaţi, când a intrat cu maşina pe contrasens, într-o curbă şi a intrat într-un camion. Impactul a fost atât de puternic încât şi automobilul lui, şi TIR-ul s-au răsturnat.

Adrian Obreja, reporter Observator: Bucăţi din maşina tânărului de 24 de ani sunt împrăştiate peste tot pe marginea drumului pe o distanţă foarte mare. La fel şi marfa cu care era încărcat autocamionul. Porumbul a rămas pe marginea drumului.

Şoferul camionului sub roţile căruia a pierit Adrian nu poate să scape de impresia că moartea tânărului nu a fost întâmplătoare.

Tânărul care visa să devină celebru pe internet era un şofer bun, spun apropiaţii

Cosmin Bercea, șoferul camionului: Veneam de la vale, nu aveam viteză că aveam şi maşina încărcată şi mergând la deal Din curbă a venit maşina respectivă, îşi ţinea banda, normal şi exact în momentul în care ne-am intersectat a tras brusc stânga. Ca şi cum ar fi tras intenţionat. Eu nu am avut timp de reacţie.

Tânărul care visa să devină celebru pe internet era un şofer bun, spun apropiaţii. Părinţii lui Adrian nu mai au lacrimi să îşi plângă copilul. Când se întorcea acasă, tânărul trecea întotdeauna pe la magazinul din localitate, unde lucrează mama lui, ca să o îmbrăţişeze.

Mama tânărului: Mi l-a luat prea de tânăr. Ieri, l-a luat tatăl lui, venea de la Braşov de la prietena lui, l-a lăsat acasă şi apoi el a luat maşina şi a plecat că a spus că are filmări la Galaţi. I-a spus tatăl lui: "Merg eu să te duc, ca să nu fii obosit". A zis" nu, tată, mă descurc!" Poate a adormit el la volan, poate, nu știu. Trebuia costum de mire. Nu de înmormântare. Nu pot, nu pot.

Cei care îl cunoşteau pe Adrian nu înţeleg nici acum ce s-a întâmplat.

Poliţiştii aşteaptă rezultatul autopsiei ca să afle dacă tânărul de la volan era sub influenţa alcoolului sau a subtanţelor interzise în momentul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un youtuber a murit la 24 de ani, strivit de un camion în Galaţi. Mamă: "Trebuia costum de mire, nu de înmormântare"