Antena Meniu Search
x

Video Mașini făcute praf pe un drum din Maramureş, după ce un şofer a evitat un tractorist beat. Utilajul era neînmatriculat şi avea o remorcă improvizată

Accident grav seara trecută în judeţul Maramureş. Un tânăr şofer de 26 de ani, care a încercat să evite ciocnirea cu un tractor, ce circula haotic, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 09:29

Vezi și

În urma impactului din localitatea Viile Apei, victimele, respectiv ambii conducători auto și alți trei pasageri, au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare cu răni grave. 

Şoferul tractorului, un bărbat de 55 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului şi a unui autovehicul neînmatriculat sau înregistrat, întrucât tractorul avea ataşată o remorcă improvizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mașini făcute praf pe un drum din Maramureş, după ce un şofer a evitat un tractorist beat. Utilajul era neînmatriculat şi avea o remorcă improvizată