Antena Meniu Search
x

Video Măsuri de securitate sporite pentru vizita vicepreședintelui SUA la București. Gurile de canal vor fi sudate și păzite, pe traseul de la aeroport și până la Cotroceni

Vicepreşedintele american, Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti. Oficialul va fi primit la Cotroceni de Klaus Iohannis, iar măsurile de securitate vor fi sporite. Poliţia recomandă şoferilor să evite Drumul Naţional 1. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.03.2022, 20:53

Vezi și

Potrivit reporterului Observator Bianca Iacob, șoferilor le este recomandat să evite circulația pe DN1 între orele 12 și 17, ca să se împiedice aglomerația. Pe traseul de la aeroport și până la Cotroceni, vor fi verificate canalele, sudate și păzite. Vom vedea jandarmi pe poduri, militari civili, vor fi și lunetiști și va exista și supraveghere aeriană. 

Administraţia Prezidenţială anunţă că președintele Klaus Iohannis o primeşte, vineri, la ora 14.00, pe Kamala Harris la Palatul Cotroceni. Ceremonia primirii oficiale va avea loc pe Platoul de Ceremonii, apoi cei doi oficiali vor avea o rundă de discuţii  tête-à-tête, urmate de colsultări oficiale. 

La ora 15.30, preşedintele României şi vicepreşedintele SUA vor face declaraţii de presă comune. 

Cei doi vor discuta despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creşterii în continuare a prezenţei militare americane şi aliate în România, ca măsură suplimentară de asigurare a securităţii ţării noastre şi a întregii regiuni.  

De asemenea, va fi abordată coordonarea, în continuare, a comunităţii transatlantice privind adoptarea de noi sancţiuni privind Rusia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Măsuri de securitate sporite pentru vizita vicepreședintelui SUA la București. Gurile de canal vor fi sudate și păzite, pe traseul de la aeroport și până la Cotroceni