Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul medicului din Sibiu care a intrat cu 200 de km/h într-un stâlp (Foto)

Răsturnare de situaţie în cazul medicului din Sibiu care a murit după ce a intrat cu o viteză de peste 200 de km/h într-un stâlp.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 10:40

Răsturnare de situaţie în cazul medicului din Sibiu care a murit după ce a intrat cu o viteză de peste 200 de km/h într-un stâlp.

Medicii legişti au descoperit, în urma necropsiei, că Laurenţiu Beli nu putea fi salvat sub nicio formă chiar dacă ar fi supravieţuit impactului nimicitor.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, medicii au stabilit că în momentul accidentului, medicul Laurenţiu Beli se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe acelaşi subiect

"Centura de siguranță și airbag-urile devin aproape inutile la viteza aceea. Nu a avut nici o șansă să scape cu viață", a explicat un polițist de la Rutieră pentru oradesibiu.ro.

Medicul din Sibiu a intrat cu masina intr-un stalp cu o viteza de peste 200 de km/h

Potrivit unor surse, medicul chirurg, angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, se întorcea de la o petrecere atunci când a provocat teribilul accident.

Tragedia s-a produs pe 17 februarie, în jurul orei 03.30, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu.

Medicul în vârstă de 37 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, a condus cu peste 200 de km/h, iar la un moment dat a intrat într-un stâlp de beton.

Laurentiu Beli a provocat un teribil accident in Sibiu in urma caruia a murit pe loc

Impactul a fost nimicitor, iar maşina s-a dezintegrat. Motorul a sărit câţiva metri pe şosea, iar acul vitezometrului s-a oprit la peste 200 de km/h.

Laurenţiu Beli era căsătorit de aproape doi ani şi pe 5 februarie îşi sărbătorise ziua de naştere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul medicului din Sibiu care a intrat cu 200 de km/h într-un stâlp (Foto)