Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic în Buzău! Un TIR și un camion s-au izbit frontal, iar un Logan a fost prins între ele. O persoană a murit (Video)

O persoană şi-a pierdut viaţa, luni seară, în urma unui accident care a avut loc pe DN1 B, în zona localităţii buzoiene Lipia.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 00:26

Accident cumplit in Buzau - Foto: News.ro / Ciprian Sterian

O persoană şi-a pierdut viaţa, luni seară, în urma unui accident care a avut loc pe DN1 B, în zona localităţii buzoiene Lipia.

Update ora 23:50 - Victima accidentului cumplit petrecut în această seară, la Lipia (Buzău), este şeful postului de Jandarmi din Sărata Monteoru.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla în autoturismul Dacia Logan care a fost prins între un TIR încărcat cu tablă şi o autocisternă încărcată cu benzină şi cu motorină.

În accident au fost implicate un TIR, o autocisternă şi un autoturism. 

Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autoturism Dacia Logan, un tânăr de 37 de ani, care venea din direcţia Mizil către Buzău, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă.

Apoi, TIR-ul a lovit o autocisternă încărcată cu motorină care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

În urma impactului, bărbatul de 37 de ani a fost prins practic între TIR şi autocisternă și a murit la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul în zonă este blocat.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident groaznic în Buzău! Un TIR și un camion s-au izbit frontal, iar un Logan a fost prins între ele. O persoană a murit (Video)