Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Medicul beat care a rupt bariera de cale ferată, iar apoi s-a răsturnat cu maşina a fost reţinut. Bărbatul riscă să fie arestat

Medicul beat care a rupt o barieră de cale ferată în Ilfov iar apoi a făcut accident cu maşina a fost reţinut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc în urmă cu aproape o săptămână însă abia acum s-au luat măsuri.

De Corina Matlinschi la 09.08.2021, 20:52
Vezi și

Medicul ar putea să fie arestat. El se află în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Poliţiştii au luat măsura reţinerii la aproape o săptămână de la incidentul grav pe care l-a provocat.

Bărbatul s-a urcat băut la volan, în maşină cu alţi doi colegi de muncă

Medicul a rupt bariera de la calea ferată apoi s-a plimbat cu maşina mai bine de o oră şi jumătate, iar în cele din urmă a provocat un accident după ce a intrat pe contrasens în prapeţii de pe marginea drumului. Unul dintre pasageri, medic chirurg a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul este şef de secţie la urologie, la un spital din Capitală. Managerul spitalului nu a dorit să comenteze acest incident. Medicul este acum cercetat pentru consumul de băuturi alcoolice, după ce aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 1,03 mg/l în aerul pur expirat. De asemenea, el este cercetat şi pentru distrugere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Medicul beat care a rupt bariera de cale ferată, iar apoi s-a răsturnat cu maşina a fost reţinut. Bărbatul riscă să fie arestat