Antena Meniu Search
x

Video Cine este şoferul care a rupt barierele de la trecerea peste calea ferată din Brănești şi care la două ore a ajuns cu maşina în şanţ

Ziua salvează vieţi, noaptea le pune în pericol: şoferul beat care a dărâmat barierele de cale ferată şi apoi a făcut accident...este medic! Este chiar şef de secţie într-un mare spital din Capitală, iar în maşină era cu alţi doi colegi, tot doctori. Aventura lor pe şosea s-a terminat într-un şanţ. Ca prin minune nu au făcut victime. În schimb, unul dintre pasageri, chirurg, a ajuns la spital.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 07.08.2021, 19:35

Vezi și

Ora 19.30. Trecerea de cale ferată de la Brăneşti, Ilfov. Barierele sunt lăsate pentru că se apropie trenul de Constanţa. O maşină de lux vine în goana mare, ignoră regulile, rupe barierele şi trece razant pe lângă autoturimele care aşteptau regulamentar pe sens opus. La volan, nu e un puşti teribilist, cum s-ar putea crede. E un medic renumit, şeful secţiei de urologie la un mare spital din Capitală. Are peste 45 de ani şi copii acasă. E beat la volan. 

''S-a mai întâmplat aici?

Ca să treacă prin ele aşa? Nu, nu.''

La aproape două ore, acelaşi şofer a ajuns cu maşina în şanţ

Pe acelaşi subiect

Şoferul nu e singur în maşină. Cu el mai sunt doi prieteni. Şi ei tot medici. Şi tot renumiţi. Un urolog şi un chirurg. Iar "distracţia" lor nu se opreşte la prima barieră sărită. Ci peste aproape o oră şi jumătate la câţiva km distanţă pe drumul dintre Brăneşti şi Bucureşti. Şoferul intră pe contrasens, se izbeşte de parapetul de pe marginea drumului şi se răstorană în şanţ. Poliţiştii au constatat că medicul băuse mult înainte să se urce la volan.

Anne Ciolca, IPJ Ilfov: Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

Unul dintre pasageri, chirurgul a fost rănit grav, iar acum e tratat de colegi la spitalul Pantelimon. Şoferul, dar şi celălalt pasager au refuzat ajutorul medicilor de la ambulanţă. Medicul aflat  la volan are dosar penal pentru distrugere, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Niciunul dintre cei trei medici implicaţi în aventura nebună pe şosea nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cine este şoferul care a rupt barierele de la trecerea peste calea ferată din Brănești şi care la două ore a ajuns cu maşina în şanţ