Antena Meniu Search
x

Video Medicul Vindis Laszlo a murit în drum spre spital. Deşi nu era de tură, a vrut să le facă o surpriză colegilor de ziua lui

Un întreg spital este în doliu şi sute de inimi sunt zdrobite. Asta a rămas în urma unui medic ortoped care a murit într-un accident cumplit pe o şosea din Bihor. Deşi se afla în timpul liber, bărbatul de 42 de ani voia să le facă o surpriză colegilor cu ocazia onomasticii sale. Nu a mai apucat. S-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. În ciuda eforturilor salvatorilor, cadrul medical s-a stins la scurt timp. Medicul avea permisul de conducere suspendat din cauza vitezei. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Georgiana Botez

la 09.03.2024, 11:01

Vezi și

Născut într-o familie de medici, Vidnis Laszlo Zoltan a avut un singur vis - să salveze şi el vieţi. Astfel, încă de la o vârstă fragedă, şi-a dedicat fiecare clipă pentru a îi ajuta pe cei în suferinţă. Destinul însă i-a fost curmat într-un moment de neatenţie.

Alice Bradacz, manager spital "Mircea Pop": Era un om vesel, era un coleg bun, un foarte bun profesionist, era medic specialist ortoped traumatolog, era un om de bază. 

Voia să le facă o surpriză colegilor de ziua lui

Mereu cu gândul la colegii de breaslă, deşi nu era de tură, medicul ortoped a decis să se întoarcă la spital pentru a le face o surpriză de ziua lui. Pentru că voia să ajungă înaintea tuturor, nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie şi a apăsat pedala de aceleraţie.   

Pe acelaşi subiect

Alice Bradacz: A terminat programul normal de lucru şi era liber. 

Grăbit, doctorul a făcut o depăşire isterzisă. Greşeala i-a fost fatală! Bărbatul s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar. Deşi a cucerit inimile a sute de pacienţi, a lui a încetat să mai bată.

Pacient: Îmi aduc aminte când am fost în sala de operaţie, cu câteva minute înainte de a începe intervenţia a avut câte o vorbă de îmbărbătare. Era un om deosebit.

Ar fi trebuit să sărbătorească astăzi 17 ani de căsnicie

Zdrobiţi de durere, colegii medicului au postat pe pagina de Facebook a spitalului un mesaj emoţionant. Șocant este că tot din cauza vitezei cadrul medical rămăsese în urmă cu ceva timp fără permisul de conducere. Bărbatul a susținut examenul pentru a-l redobândi mai devreme. Pe 19 martie urma să intre în posesia lui. Medicul ar fi trebuit să sărbătorească astăzi 17 ani de căsnicie, însă, în loc de cadouri şi zâmbete, vor fi doar lacrimi şi coroane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Medicul Vindis Laszlo a murit în drum spre spital. Deşi nu era de tură, a vrut să le facă o surpriză colegilor de ziua lui