Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul accidentului provocat de un medic stomatolog în Bragadiru. Femeia ar fi înghiţit mai multe pastile înainte să fie găsită inconştientă în pădure

Accident cu multe semne de întrebare. O femeie, medic stomatolog din Capitală, a fost găsită inconştientă într-o pădure din Bragadiru, la 500 de metri de maşina pe care o abandonase pe şosea. Autoturismul era distrus, după ce lovise mai mulţi stâlpi de delimitare. Poliţiştii au găsit-o cu ajutorul câinilor de urmă, după ce tatăl femeii i-a alertat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.02.2024, 19:30

Vezi și

Inconştientă, prăbuşită printre buruieni înalte, într-o pădure de lângă parcul Bragadiru. Aşa au găsit-o salvatorii pe doctoriţa stomatolog. Medicii îi acordă primul ajutor, o urcă pe targă şi o trimit urgent la spital. E aproape unu noaptea. Au trecut deja nouă ore de când tatăl femeii de 43 de ani o dăduse dispărută. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: La ora 11 şi 30 de minute, femeia s-a urcat în maşină şi a plecat de la casa din Domnești, unde locuia cu părinţii. Le-a spus apropiaților că merge la plimbare, iar de atunci nu a mai răspuns la telefon.

Doctoriţa a condus până la marginea pădurii

A condus aproape 7 km, până la marginea pădurii. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: După mai bine de 24 de ore, urmele accidentului sunt încă vizibile, pe drumul dintre Domnești si Clinceni. La o curbă, femeia ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit de stâlpii din beton. La ora 19 fără 10 minute, poliţistii au găsit maşina descuiată şi cu cheile în contact.

Şi nici urmă de medic. 

Alexandru Bălan, poliția Ilfov: Colegii mei au pornit în căutarea persoanei. Vorbim despre un parc din localitatea respectiva unde vegetația este una deasa, zona de căutare a fost una foarte mare, de asta a si durat mai mult pana colegii mei, impreuna cu celelalte forte angrenate, au gasit persoana respectiva. 

Victima a fost găsită la jumătate de km de locul accidentului

După 7 ore de căutări prin buruieni, inclusiv cu mai mulţi câini de urmă, victima a fost găsită la jumătate de kilometru depărtare de locul accidentului. Anchetatorii trebuie să afle cum a ajuns în această situaţie. Se ia în calcul inclusiv varianta sinuciderii.

Discuţie reporter - mama doctoriţei: 

- Asta din față e mașina?

- Aia, da.

- Ați vorbit un pic cu ea? Știti ce s-a întâmplat?

- Ce am aflat de la Poliție…

- Fata cum se simte? E bine?

- E bine!

Femeia ar fi înghiţit mai multe pastile antipsihotice

Surse Observator spun că medicul ar fi avut mintea tulburată în momentul accidentului. Înainte să se urce la volan ar fi înghiţit mai multe pastile antipsihotice. Femeia, care de câţiva ani îşi deschise şi o clinică de acupunctură şi terapii asiatice, nu dădea semne că ar trece printr-o depresie. Pe reţelele sociale poza mereu veselă, în călătorii sau întâlniri cu pacienţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mister în jurul accidentului provocat de un medic stomatolog în Bragadiru. Femeia ar fi înghiţit mai multe pastile înainte să fie găsită inconştientă în pădure