Antena Meniu Search
x

Meniul de Crăciun al deţinuţilor cuprinde friptură de vită, sarmale, cozonac şi prăjituri

Miile de deţinuţi din România se vor bucura de un meniu diversificat în seara de Crăciun, urmând a primi câte un surplus alimentar de 925 de calorii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.12.2019, 17:17

Zeci de deţinuţi primesc permisii de Crăciun
Deţinuţii primesc un surplus de hrană de 925 de calorii de Crăciun - Profimedia

Miile de deţinuţi din România se vor bucura de un meniu diversificat în seara de Crăciun, urmând a primi câte un surplus alimentar de 925 de calorii.

Aceştia vor putea alege din mai multe produse precum friptură de porc/vită și piure de cartofi, ciorbă de porc/vită/pasăre/perișoare, sarmale cu mămăliguță, cozonac, gogoși, prăjituri, produse de patiserie, mere etc.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor susţin că "având în vedere preocuparea constantă a administrațiilor locurilor de deținere pentru promovarea unui climat carceral cât mai apropiat de cel anterior privării de libertate, la nivelul tuturor unităţilor penitenciare se derulează proiecte de activitate specifice Sărbătorilor de iarnă. Acestea includ: activități artistico-plastice, moralreligioase, de menținere a legăturii cu familia și comunitatea, caritabile și de voluntariat".

Nu în ultimul rând, 78 de deţinuţi beneficiază, în perioada sărbătorilor de iarnă, de permisiuni pentru perioade cuprinse între 24 de ore şi 10 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Meniul de Crăciun al deţinuţilor cuprinde friptură de vită, sarmale, cozonac şi prăjituri