Antena Meniu Search
x

Fiica româncei din cauza căreia şi-a luat viaţa un italian a implorat-o să nu-l şantajeze: "Vino acasă, mamă, te rog n-o face"

Sonia Matei, românca în vârstă de 42 de ani, acuzată de şantaj, extorcare şi că a încurajat un italian să-şi ia viaţa, a ignorat apelurile fiicei sale și a refuzat să renunţe la ilegalităţile pe care le făcea în Italia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.02.2019, 10:50

Fiica româncei care a şantajat un italian a implorat-o să nu facă fapta. Bărbatul şi-a luat viaţa

Sonia Matei, românca în vârstă de 42 de ani, acuzată de şantaj, extorcare şi că a încurajat un italian să-şi ia viaţa, a ignorat apelurile fiicei sale și a refuzat să renunţe la ilegalităţile pe care le făcea în Italia.

Chiar și rugăminţile unui bărbat pe care-l femeia îl cunoștea și care se îndrăgostise de ea au rămas fără rezultat.

Românca a şantajat un italian, care ulterior şi-a luat viaţa

Interceptarea apelurilor telefonice dintre Sonia Matei și fiica ei au demonstrat că fata româncei a încercat din răsputeri să-şi facă mama să se răzgândească.

Pe acelaşi subiect

Cu o înţelepciune care îi depăşeşte vârsta, fata a sfătuit-o să nu facă gestul, care ulterior a dus la o tragedie.

De asemenea, fiica româncei a încercat să-şi determine mama să renunţe şi la prostituţie, dar nu a fost singura.

Un bărbat care se îndrăgostise de Sonia a rugat-o şi el să renunţe la stilul său de viaţă distructiv şi să devină amândoi un cuplu normal, însă femeia nu a vrut să audă, scrie ilmattino.it.

Fata Soniei o sfătuieşte la telefon să nu-l şantajeze pe italian

Fiica româncei insistă ca mama ei să fie corectă şi să nu îi spună italianului că e însărcinată, dacă testele de sarcină sunt negative. Fata şi-a implorat mama să vină acasă şi să înceteze cu aceste îndeletniciri, însă femeia nu a vrut să audă.

"I-ai spus că nu ești însărcinată?", îşi întreabă fiica mama. "Spune-i că nu ești însărcinată", insistă fiica femeii.

Sonia recunoaşte că testul este negativ, dar insistă că este însărcinată, în ciuda dovezilor care arată contrariul. Apoi, românca delanşează drama, îl şantajează pe bărbat că-i va spune soţiei sale totul şi italianul îşi pune capăt zilelor.

Ultimele mesaje între româncă şi italian

Bărbatul a încercat să o înduplece pe femeie şi i-a spus că nu are de unde să-i aducă bani şi singura variantă pentru el în această situaţie este să-şi pună capăt vieţii.

Răspunsul femeii a fost nemilos: "Pe mine mă interesează să-mi aduci banii, înţelegi? Nu mă interesează ce faci tu", ar fi fost mesajul româncei, publicat de internapoli.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiica româncei din cauza căreia şi-a luat viaţa un italian a implorat-o să nu-l şantajeze: "Vino acasă, mamă, te rog n-o face"