Antena Meniu Search
x

Mesajul prietenilor lui Florin, tânărul motociclist care a murit spulberat de o şoferiţă, în Bucureşti

Ghinionul şi neatenţia se întâlnesc pe şosea, uneori tragic. Un motociclist a murit azi-noapte în Capitală, după ce a fost lovit de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate. În impact, motorul a luat instantaneu foc, iar tânărul s-a stins, o oră şi jumătate mai târziu, din cauza rănilor grave.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 06.09.2020, 20:33

Vezi și
  • Motocicleta a luat foc după impact.
  • Tânărul a murit la spital din cauza rănilor.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 23, în zona Trafic Greu din Bucureşti. Pe motocicleta aproape topită de flăcări era Florin, un tânăr de 27 de ani. Iar în maşina roşie, o tânără de 24 de ani.

Motociclistul venea din dreapta, de pe strada Progresului, iar femeia ieșea din parcarea centrului comercial. În momentul impactului, semafoarele nu funcționau. De altfel, și acum acestea arata culoarea galben intermitent. Cu toate acestea, pe asfalt sunt marcaje care ii obligă pe șoferi sa acorde prioritate

Potrivit unor surse, motociclistul venea cu viteză şi n-a mai apucat să frâneze. A fost aruncat câţiva metri, iar motorul s-a aprins imediat.

“Am văzut doar foc şi am văzut pielea albă pentru că i-a zburat geaca, i-a trecut peste cap în momentul în care a căzut. Protecţia lui acolo a rămas, pe şina de tramvai. De la geaca lui e, probabil, e protecţia de spate”, povesteşte un martor.

Martorul, şi el motociclist, a încercat să-i acorde primul ajutor.

“Ştiu că nu se scoate casca. Nici măcar nu l-am mişcat. Am văzut că avea piciorul rupt sau ceva”, mai spune bărbatul.

La câteva sute de metri este detaşamentul de pompieri. Întâmplarea face că, în acel moment, tocmai trecea un echipaj.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București: A fost găsit în stare foarte gravă, fără puls. S-au întreprins manevrele de resuscitare, iar în sprijinul echipajului SMURD a venit şi un echipaj cu medic. Au continuat manevrele de resuscitare conform protocolului şi bărbatul a fost dus în stabilă, prezenta puls, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

O oră şi 45 de minute. Atât a mai rezistat inima tânărului motociclist. S-a stins în spital din cauza leziunilor grave. În memoria tânărului mort, prietenii au făcut un filmuleţ emoţionant.

"Să aibă bunul Dumnezeu grijă de sufletul tău, prietenul nostru drag! Rămâi în sufletele noastre, Florin!", e mesajul de pe Facebook al prietenilor.

Şoferiţa a fost şi ea transportată la Spitalul Universitar, cu răni uşoare. Martorii spun că era în stare de şoc. Femeia va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul prietenilor lui Florin, tânărul motociclist care a murit spulberat de o şoferiţă, în Bucureşti