Antena Meniu Search
x

Mesajul Oanei Sîrbu după moartea actriţei Tamara Buciuceanu: 'Tanti Tama, vă mulţumim'

Oana Sîrbu, una dintre actriţele din seria celebră 'Liceenii' a postat un mesaj pe Facebook după moartea legendarei actriţe Tamara Buciuceanu Botez.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.10.2019, 18:27

Oana Sîrbu a postat un mesaj pe Facebook după moartea actriţei Tamara Buciuceanu
Oana Sîrbu a postat un mesaj pe Facebook după moartea actriţei Tamara Buciuceanu - Facebook / Hepta

Oana Sîrbu, una dintre actriţele din seria celebră 'Liceenii' a postat un mesaj pe Facebook după moartea legendarei actriţe Tamara Buciuceanu Botez.

'Dana', rolul interpretat în 'Liceenii' de Oana Sîrbu, elevă a profesoarei 'Isoscel', rol interpretat de Tamara Buciucenu Botez, a postat pe Facebook un mesaj prin care şi-a luat adio de la legenda teatrului şi filmului românesc.

'Tanti Tama, vă mulţumim' a fost mesajul transmis de actriţa Oana Sîrbu.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viaţă, astăzi, 15 octombrie 2019, la vârsta de 90 de ani, la spitalul Elias din Bucureşti, acolo unde era internată de aproximativ o săptămână.

Actriţa a ajuns la spital, în urmă cu o săptămână, după ce a acuzat dureri în piept. Deşi medicii anunţau că starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a ameliorat, astăzi, actriţa s-a simţit din ce în ce mai rău, iar medicii au fost nevoiţi să o intubeze.

Din nefericire, după câteva ore, Tamara Buciuceanu a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul Oanei Sîrbu după moartea actriţei Tamara Buciuceanu: 'Tanti Tama, vă mulţumim'