Antena Meniu Search
x

Mesaj sfidător al tânărului care s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: 'Norocul în viaţă, ţi-l faci cu mâna ta!'

Costy Lefter, tânărul din Cernavodă care, vara trecută, s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, îşi continuă viaţa.

Costy Lefter, tânărul din Cernavodă care, vara trecută, s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, îşi continuă viaţa.

Tânărul în vârstă de 26 de ani care a consumat patru tipuri de droguri, a băut până dimineaţă într-un club din Mamaia, apoi s-a urcat la volanul unei maşini şi a spulberat o femeie care traversa pe trecerea de pietoni, a postat un mesaj sfidător pe Instagram.

Pe acelaşi subiect

Lefter a postat o fotografie în care nu i se citeşte pe faţă părerea de rău pentru nenorocirea pe care a provocat-o şi, mai mult, a scris că: 'Norocul în viaţă ţi-l faci cu mâna ta!'.

Costy Lefter a fost la rândul său la un pas de moarte în urma accidentului produs pe 20 august 2017, în centrul staţiunii Mamaia.

El a condus cu viteză excesivă autorismul marca Volkswagen, iar la un moment dat a spulberat o femeie în vârstă de 58 de ani, din Năvodari, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată aproximativ 200 de metri pe şosea, târâtă sub maşină, şi a murit pe loc.

După impactul cu femeia, şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta s-a izbit violent de un stâlp de beton şi de un gard. Lefter a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, cu răni foarte grave.

El a fost transportat la spital, în comă, acolo unde medicii l-au supus mai multor intervenţii chirurgicale pentru a-i salva viaţa.

După mai bine de o lună de la accident, Costy Lefter, considerat de vecinii săi din Cernavodă drept un 'băiat de bani gata' a fost externat, iar în prezent ar locui în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Mesaj sfidător al tânărului care s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: 'Norocul în viaţă, ţi-l faci cu mâna ta!'