Antena Meniu Search
x

Mesajul BIZAR al Teodorei, fata care s-ar fi aruncat de pe podul din Cernavodă, pentru tatăl ei: 'Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine...'

Înainte de a se arunca de pe podul din Cernavodă, Teodora, tânăra de 18 ani care a dispărut de 30 de ore, i-a trimis un mesaj bizar tatălui ei.

Înainte de a se arunca de pe podul din Cernavodă, Teodora, tânăra de 18 ani care a dispărut de 30 de ore, i-a trimis un mesaj bizar tatălui ei.

"Sunt pe podul din Cernavodă, am niște probleme și nu știu ce se va întâmpla cu mine. Vreau să știi că ești singurul în care am încredere să îți trimit mesajul acesta, îmi pare rău că te bag în asta...", aceasta ar fi o parte din ultimul mesaj al Teodorei adresat tatălui ei vitreg.

Pe acelaşi subiect

Teo, aşa cum era cunoscută de prieteni, s-ar fi aruncat de pe podul din Cernavodă în urmă cu trei zile. De atunci, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au căutat-o zilnic, însă trupul ei nu a fost încă găsit.

Pe pod, anchetatorii, dar şi tatăl Teodorei au găsit rucsacul fetei, dar şi telefonul mobil.

Elevă la Liceul George Călinescu din Constanţa, Teodora nu a povestit nici colegilor şi nici rudelor că ar fi avut probleme. Sâmbătă, ea şi-a anunţat o prietenă că are de gând să-şi pună capăt zilelor, iar prietena ei l-a anunţat pe fratele acesteia.

La rândul său, fratele şi-a anunţat tatăl, acesta din urmă fiind singurul din familie care locuieşte în Cernavodă.

Mama Teodorei, care se află în Statele Unite ale Americii după ce a divorţat de tatăl fetei, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook în care a refuzat să creadă că Teo s-a aruncat de pe pod şi a rugat-o să se întoarcă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Mesajul BIZAR al Teodorei, fata care s-ar fi aruncat de pe podul din Cernavodă, pentru tatăl ei: 'Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine...'