Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de mesaje de adio pentru profesoara din Târgu-Jiu care a murit din cauza unei boli necruţătoare

Sute de mesaje de adio pentru Violeta Iordache, profesoara din Târgu-Jiu care a murit din cauza unei boli necruţătoare.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 16:48

Sute de mesaje de adio pentru profesoara din Târgu-Jiu care a murit din cauza unei boli necruţătoare - Facebook

Sute de mesaje de adio pentru Violeta Iordache, profesoara din Târgu-Jiu care a murit din cauza unei boli necruţătoare.

Violeta Iordache, profesoara de chimie a Colegiului Tehnic 'Henri Coandă' din Târgu Jiu, lăsându-i în urmă, îndureraţi, pe soţul ei şi pe cele două fete.

Sute de colegi, prieteni şi elevi au postat mesaje dureroase de adio pe Facebook după teribila veste care a şocat întreaga comunitate.

Articolul continuă după reclamă

"A lăsat în urmă un soț și două fete, era o profesoară de excepție de o frumusețe rară, o colegă extraordinară și iubită de elevi. Suntem șocați, nu ne vine să credem că nu mai este", a precizat o colegă a profesoarei pentru presa locală.

Pe acelaşi subiect

Elevii profesoarei au scris zeci de mesaje pe o rețea de socializare în care își plâng dascălul: 'Nu te vom uita niciodată, doamna profesoară. Dumnezeu să te ierte suflet minunat. O să ne fie dor de dumneavoastră''Chiar dacă ea a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace', 'Nu pot să cred așa ceva, a fost un profesor extraordinar', 'Dumnezeu să o odihnească în pace, nu vă vom uita niciodată, ați fost un bun exemplu pentru noi'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Sute de mesaje de adio pentru profesoara din Târgu-Jiu care a murit din cauza unei boli necruţătoare