Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mesaje false în numele Jandarmeriei Române: "Nu accesați link-urile sau fișierele atașate"

Jandarmeria atrage atenția că mai multe persoane primesc în continuare mesaje în care sunt acuzate de pornografie cibernetică și în care destinatarii sunt invitați să răspundă în 72 de ore, în caz contrar urmând să fie arestați. "Vă rugăm să nu distribuiți, să nu accesați link-urile sau fișierele atașate din conținutul acestui tip de e-mail!", a transmis Jandarmeria Română.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.10.2022, 19:26

După ce ANAF a atenționat cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au "plăţi fiscale restante", a venit rândul Jandarmeriei să atenționeze cu privire la primirea unor mesaje de tip SCAM. 

Cei care primesc astfel de mesaje, cu multiple erori gramaticale și date incoerente, nu trebuie să intre în panică și nu trebuie să dea curs solicitărilor. 

"În continuare, cetățenii ne transmit înștiințări cu privire la primirea unor mesaje de tip SCAM, transmise în numele conducerii Jandarmeriei Române. Este vorba de o campanie de tip SCAM din partea unor persoane rău intenționate. În situația în care primiți un astfel de mesaj, în care sunt prezente multiple erori gramaticale și date incoerente, nu intrați în panică și nu dați curs solicitărilor din astfel de mesaje. Datele prezentate în mesaje sunt false și nu provin din partea Jandarmeriei Române. Vă rugăm să nu distribuiți, să nu accesați link-urile sau fișierele atașate din conținutul acestui tip de e-mail!", a transmis instituția, într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, românii sunt sfătuiți să se informeze din surse oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mesaje false în numele Jandarmeriei Române: "Nu accesați link-urile sau fișierele atașate"