Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul emoţionant transmis de Custodele Coroanei române: 'Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre'

Custodele Coroanei române a transmis tuturor românilor mulţumiri "pentru cuvintele alese, pentru afecţiunea şi gândurile pline de compasiune".

de Redactia Observator

la 19.12.2017 , 18:03

Custodele Coroanei române a transmis, printr-un comunicat de presă, mulţumiri "pentru cuvintele alese, pentru afecţiunea şi gândurile pline de compasiune" pe care românii le-au arătat odată cu "trecerea la cele veşnice a tatălui meu".

"Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre şi pentru ataşamentul fără pereche pe care l-aţi arătat regelui nostru în ultimele sale zile pe pământ. Datorită vouă, aceste ultime zile de jale vor rămâne în istoria contemporană", a transmis Custodele Coroanei. 

"Regele Mihai a fost un tată minunat, un model de moralitate şi un stâlp al istoriei contemporane a ţării noastre. Loial, drept şi generos, regele a dovedit un angajament neclintit faţă de Naţiune şi Coroană. Am fost cu toţii în aceste zile în comuniune, mândri, îndureraţi şi înălţaţi sufleteşte. Aceleaşi principii şi sentimente ca ale tatălui meu vor călăuzi, de acum înainte, familia regală a României", se arată în comunicat.

Articolul continuă după reclamă

Regele Mihai - care împlinise 96 de ani în 25 octombrie - a încetat din viaţă în 5 decembrie, la reşedinţa sa din Elveţia.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant transmis de Custodele Coroanei române: 'Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre'