Antena Meniu Search
x

PROGNOZA METEO îngrijorătoare pentru acest sfârşit de săptămână. Ce urmează, de luni

Nu vom vedea prea mult soare în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ploi pentru toată ţara.

Vezi și

Nu vom vedea prea mult soare în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ploi pentru toată ţara.

 Din păcate, nici Litoralul nu va fi o variantă. Mâine va fi cald, însă, de duminică se răceşte semnificatic. Ca de altfel în toată ţara. De mâine seară, vremea rea cuprinde toată ţara. Vom avea parte de ploi, vijelii, iar temperaturi scad brusc. Pe alocuri ploile vor fi torenţiale, va cădea grindina şi vor fi multe fenomene electrice. La munte se vor strânge şi  40 de litri/mp. Mare va fi şi ea agitată, aşa că nici vorbă de baie.

Temperaturile vor avea şi ele de suferit. Mâine, vremea se menţine caldă încă şi vom avea o maximă de 30 de grade. Duminică, însă, nu vor fi mai mult de 26 de grade Celsius în toată ţara. Luni, ploile încă vor mai fi prezente, dar temperatura urcă spre 30 de grade. De marţi, ne revedem cu soare, iar termometrele vor indica şi 32 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » PROGNOZA METEO îngrijorătoare pentru acest sfârşit de săptămână. Ce urmează, de luni