Antena Meniu Search
x

Microbuz cu 10 pasageri la bord, accident groaznic în Timiş. Trei răniţi, între care un copil

Accident teribil în Timiş. Un microbuz în care se aflau 10 persoane, între care un copil, a fost implicat într-un accident, vineri, pe DN 6, în localitatea Belinț. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 10:05

- ISU Timiş

Un microbuz în care se aflau 10 persoane, între care un copil, a fost implicat într-un accident, vineri, pe DN 6, în localitatea Belinț, județul Timiș. Trei persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 7.00, pe DN 6, în localitatea Belinț, potrivit Mediafax.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, au intervenit și două ambulanțe SAJ.

În accidentul rutier a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulți și un copil. În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, un adult și un copil, care a fost însoțit de mama lui, toți fiind transportați la spital de către echipajele medicale.

De asemenea, o persoană a fost evaluată la fața locului, refuzând transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Microbuz cu 10 pasageri la bord, accident groaznic în Timiş. Trei răniţi, între care un copil