Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Microbuz înfipt în stâlp, în Bistrița-Năsăud: şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ după impact. Două persoane, rănite

Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, încarcerată, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate, miercuri dimineața, în zona localității Tiha Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 09:46

Microbuz înfipt în stâlp, în Bistrița-Năsăud

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari intervin la un accident rutier produs pe raza localității Tiha Bârgăului. Din primele informații, un microbuz a lovit un stâlp de electricitate. În microbuz se aflau două persoane, dintre care una a rămas încarcerată.

Un microbuz a intrat într-un stâlp, în Bistrița-Năsăud

Conform Centrului Infotrafic, șoferul microbuzului de transport persoane a pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat în afara carosabilului, relatează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Infotrafic spune că sunt mai multe persoane sunt încarcerate, la fața locului fiind solicitat și un elicopter SMURD, pentru că „nu se cunoaște momentan numărul victimelor”. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, pe DN 17, în zona producerii accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Microbuz înfipt în stâlp, în Bistrița-Năsăud: şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ după impact. Două persoane, rănite