Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe şosea din Ialomiţa. Zece oameni au murit şi opt au fost răniţi după ce un microbuz s-a lovit de un TIR

Zece oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi opt au ajuns la spital, cu răni grave, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a izbit violent de un TIR. Tragedia s-a petrecut în apropiere de Urziceni, în localitatea Balaciu.

de Redactia Observator

la 05.10.2019, 11:29

Vezi și

Zece oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi opt au ajuns la spital, cu răni grave, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a izbit violent de un TIR. Tragedia s-a petrecut în apropiere de Urziceni, în localitatea Balaciu. S-a declanşat codul roşu de intervenţie! Autorităţile au intervenit cu peste zece ambulanţe, trimise şi din Bucureşti, şi cu mai multe maşini de la Descarcerare.

Din primele informaţii, se pare că TIR-ul a intrat în microbuz, apoi cele două autovehicule au ieşit de pe şosea şi s-au răsturnat. Impactul a fost atât de puternic, încât 16 pasageri au rămas încarceraţi.

Opt dintre ei şi şoferul mastodontului au murit pe loc. O altă victimă, care intrase în stop cardio-respirator, s-a stins la spital. Sunt clipe grele acum pentru cei opt oameni răniţi.

Cinci dintre ei sunt în stare critică şi au fost transportaţi în Bucureşti, la spitalele Bagdasar Arseni şi Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Carnagiu pe şosea din Ialomiţa. Zece oameni au murit şi opt au fost răniţi după ce un microbuz s-a lovit de un TIR