Antena Meniu Search
x

Microbuz cu români, accident în Belgia. Mașina a fost lovită de un șofer beat, care a adormit

Un microbuz în care erau șapte români a fost implicat într-un accident în Belgia. Mașina lor a fost izbită de un șofer băut, care a adormit la volan, pe autostrada E314.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 31.03.2019, 20:22

Locul accidentului cu microbuzul cu români
Șase români care erau într-un microbuz au fost răniți într-un accident în Belgia - Newsblad

Un microbuz în care erau șapte români a fost implicat într-un accident în Belgia. Mașina lor a fost izbită de un șofer băut, care a adormit la volan, pe autostrada E314.

Românii se întorceau acasă, din Marea Britanie. În apropiere de localitatea Holsbeek, în jurul orei locale 06:45, microbuzul lor a fost izbit de un șofer.

Tânărul de 30 de ani, la volanul unui Audi, era băut și a adormit. A intrat în microbuzul românilor și a lovit și o altă furgonetă.

Șase dintre cei șapte români au fost răniți și au fost transportați la spitale din Louvain și Diest. Victimele sunt în afara oricărui pericol.

O înregistrare video publicată de ziarul Newsblad arată o mașină serios avariată la locul accidentului și mai mulți pasageri stând pe marginea drumului, cu bagaje lângă ei.

Tânărul care a provocat accidentul, un localnic, s-a ales cu permisul suspendat. A scăpat în schimb nevătămat din impact.

Traficul pe autostradă a fost blocat timp de 3 ore, din cauza accidentului.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Microbuz cu români, accident în Belgia. Mașina a fost lovită de un șofer beat, care a adormit