Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani în comă, microbuzul care o ducea la şcoală, în Oradea, lovit de două maşini. Alţi doi copii răniţi grav

O fetiţă de 7 ani e în comă, după ce microbuzul care o ducea la şcoală, în Oradea, a fost lovit de două maşini. Alţi doi copii sunt răniţi grav, fiind transportaţi la spital. 7 copii au fost implicaţi în accident.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2019, 12:04

Accident cu microbuzul şcolii
Fetiţă de 7 ani în comă, microbuzul care o ducea la şcoală, în Oradea, lovit de două maşini. Alţi doi copii răniţi grav - Facebook

O fetiţă de 7 ani e în comă, după ce microbuzul care o ducea la şcoală, în Oradea, a fost lovit de două maşini. Alţi doi copii sunt răniţi grav, fiind transportaţi la spital. 7 copii au fost implicaţi în accident.

Accident grav, joi dimineaţă, pe strada Mareșal Averescu din Oradea. Două maşini mici şi un microbuz s-au ciocnit, iar trei copii au fost răniţi. O fetiţă de 7 ani a fost dusă la spital în cod roşu medical.

Potrivit unui comunicat al ISU Crişana, accidentul s-a produs în jurul orei 7.45, fiind implicate 10 persoane, dintre care şapte minori.

"Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor şi la acordarea îngrijirilor necesare persoanelor rănite. Din cele 10 persoane implicate în accident, trei copii au fost transportaţi la spital: o fetiţă, în vârstă de 7 ani, aflată în cod roşu medical (în stare de inconştienţă, intubată), un băiat în vârstă de 7 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral şi un hematom occipital, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, care a suferit contuzii", arată ISU.

Fetița aflată în stare gravă ar fi fost în partea din față a microbuzului și ar fi dat cu capul de parbriz, scrie Bihoreanul

Potrivit dr. Dacian Juca, purtător de cuvânt al Unității de Primire a Urgențelor și SMURD Bihor, doi dintre copiii răniți în accident au fost internați la Spitalul Municipal din Oradea, cu leziuni minore, în timp ce a treia victimă, fetița de 7 ani, este internată la Spitalul Județean, cu politraumatisme, în stare foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 7 ani în comă, microbuzul care o ducea la şcoală, în Oradea, lovit de două maşini. Alţi doi copii răniţi grav