Antena Meniu Search
x

Microbuz SMURD cu persoane în carantină, accident la Cluj-Napoca

S-a dat alarma la Cluj-Napoca. Un microbuz SMURD, care transporta către un centru de carantină mai multe persoane venite din Franţa s-a răsturnat în urma unui accident.

de Redactia Observator

la 26.03.2020, 11:44

Vezi și

S-a dat alarma la Cluj-Napoca. Un microbuz SMURD, care transporta către un centru de carantină mai multe persoane venite din Franţa s-a răsturnat în urma unui accident.

Trei persoane au fost rănite, iar toţi martorii care au intrat în contact cu pasagerii microbuzului vor intra în autoizolare. Medicii şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au purtat combinezoane speciale de protecţie. 

Pasagerii, 14 la număr, sunt extrem de supăraţi. Trebuiau să ajungă cu un microbuz SMURD într-un centru de carantină din judeţul Maramureş. Numai că, într-o intersecţie din oraş, şoferul care ar fi intrat pe roşu, s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:45. Microbuzul plecase de câteva minute de la Sala Sporturilor din oraş, acolo unde este amenajat centrul de triaj al persoanelor care ajung pe Aeroportul din Cluj-Napoca din zonele roşii ale Europei.

Trei dintre cei 14 pasageri ai microbuzului au fost adusi cu ambulantele aici la spitalul judetean din Cluj-Napoca. Inainte insa de a fi dusi in UPU, acestia au fost duşi in corturile de triaj unde medicii le-au masurat temperatura si verifica daca nu au simptome de coronavirus.

Politiştii trebuie să stabilească dacă microbuzul a folosit justificat semnalele luminoase şi cine se face vinovat de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Microbuz SMURD cu persoane în carantină, accident la Cluj-Napoca