Antena Meniu Search
x

Video Migranţi ascunşi în cutii, la Vama Nădlac. Momentul când poliţiştii descoperă 16 bengalezi înghesuiţi în lăzi de carton

16 migranţi din Bengal au fost descoperiţi în timp ce se ascundeau în mai mai multe cutii de carton, la Vama Nădlac. Poliţiştii de frontieră au deschis lăzile iar acolo i-a găsit pe aceştia înghesuiţi. Camionul, condus de un şofer român, urma să meargă în Ungaria.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 12:18

Vezi și

Şoferul este român şi conducea un camion înmatriculat în ţara noastră. El transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii de carton pe ruta România-Italia.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, în interiorul cutiilor de carton transportate, 16 cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, intraţi legal în România", a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în cutii, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Migranţi ascunşi în cutii, la Vama Nădlac. Momentul când poliţiştii descoperă 16 bengalezi înghesuiţi în lăzi de carton