Antena Meniu Search
x

Video Mihai Pascu, în haine de jogging la controlul judiciar. Tatăl șoferului drogat care a omorât cu mașina doi tineri la 2 Mai a fugit de jurnaliștii care îl așteptau la poliție

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis într-un accident doi tineri în localitatea 2 Mai a făcut din nou sprint printre jurnaliştii care l-au aşteptat la secţia de poliţie. Pascu trebuie să meargă la secţia de care aparţine, de două ori pe săptămână, aşa cum prevede măsura controlului judiciar. Şi de această dată el a venit la poliţie, la fel ca în urmă cu două zile, în aceeaşi ţinută lejeră de jogging: a purtat pantaloni scurţi şi hanorac, iar în picioare, adidaşi. 

de Redactia Observator

la 21.09.2023, 13:42

Vezi și

La ieşirea din secţie, Pascu a făcut slalom printre maşini şi a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor. Mihai Pascu este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul Hidra, după ce procurorii i-au găsit în casă mai multe cartuşe pe care nu avea voie să le deţină.

Al doilea dosar i l-au deschis de poliţiştii de la Capitală, după ce Pascu a făcut un gest necugetat. El a intrat cu scuterul în ziarişti în faţa sediului DIICOT unde fusese chemat pentru audierile din dosarul Hidra care-i vizează pe cei care se drogau cu fiul său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mihai Pascu, în haine de jogging la controlul judiciar. Tatăl șoferului drogat care a omorât cu mașina doi tineri la 2 Mai a fugit de jurnaliștii care îl așteptau la poliție