Antena Meniu Search
x

Video Părinții copiilor uciși de Vlad Pascu transmit un mesaj Mirunei Pascu: "De bine de rău, copilul ei trăieşte"

Mama lui Vlad Pascu pusese la cale o întreagă campanie pentru a-şi scăpa fiul de închisoare după ce acesta a ucis doi oameni. Intenţiona să plătească articole în presă în care să-l pună într-o lumină favorabilă. În locul unui individ sfidător, urma să fie prezentat ca un copil care a luat-o pe căi greşite din cauza tatălui. Sunt pregătiri ce amintesc de cazul Mario Iorgulescu. Planurile reies din convorbirile interceptate de procurori.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 19:34

Vezi și

Arogant, sfidător, teribilist. Este imaginea lui Vlad Pascu, individul care s-a urcat drogat la volan şi a ucis doi tineri. Imagine pe care mama lui vrea să o schimbe radical.

Vlad Pascu: Pe numele meu există în momentul de faţă businessuri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi dacă faceţi foamea cu pateu toată viaţa!

Miruna Pascu: "O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale. O să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană, care este Vlad."

Femeia era pregătită să plătească bani grei şi pentru un avocat vedetă.

Pe acelaşi subiect

Planul de rezervă al Mirunei Pascu

Miruna Pascu: "Să aibă o imagine publică, adică televiziunile să-l urmărească pentru declarațiile pe care le dă, nu atât pentru ce face, iar ăștia sunt scumpi".

Vlad Pascu trebuia să fie prezentat ca un copil neglijat de tată, motiv pentru care a luat-o pe căi greşite. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar individul a locuit de la 14 ani cu tatăl său.

Miruna Pascu: "E posibil la un moment dat să mai bag și o piesă foarte grea care va ajuta. Deci trebuie să scot faptul că tu ai fost un copil care a trăit o traumă. Ai trăit-o din momentul în care tac-tu te-a alergat cu motocicleta și nu te-a lăsat să te duci la școală și la pian atunci".

Radu Leca, psiholog: În secunda în care un număr mare de oameni vor afirma: săracul, cât de greu i-a fost, există posibilitatea ca, şi din punct de vedere legal, cei care îi vor decide soarta să aibă undeva în subsidiar şi dânşii aceeaşi idee.

Stenogramele au fost citite şi de părinţii Robertei, fata ucisă în 2 mai de Vlad Pascu. Au un mesaj pentru mama lui.

Părinții Robertei: Să înceteze cu influenţa, în paranteză, banii către diverşi procurori. De bine de rău, copilul ei trăieşte, este în viaţă.

Miruna Pascu: Eu voi face să dureze procesul ăsta, este "must" pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentință definitivă și chestia asta se poate fără probleme".

Până va împlini 21 de ani şi o zi. Întrebare. De ce? Să dispară în SUA sau Canada. Ca plan de rezervă, mama voia să-l trimită într-un penitenciar mai confortabil.

Miruna Pascu: Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. E cel mai bun centru. Adică cel mai curat.

Femeia a șantașat chiar și martorii 

Discuţia mamei lui Vlad Pascu cu o prietenă a acestuia care urma să depună mărturie la DIICOT arată că nimic nu e prea mult în numele fiului.

Miruna Pascu: "Dacă până luni nu catadicseşti să vorbeşti cu mine, o să am eu pentru presă mult mai multe detalii de publicat. Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva. Eu cred că trebuie să-ți iei un avocat dacă ești atât de fraieră, crede-mă!"

Sunt stenogramele pentru care Miruna Pascu a fost arestată pentru ameninţare şi încercarea de a influenţa martorii.

Vlad Pascu e acuzat acum şi de deţinere şi trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Părinții copiilor uciși de Vlad Pascu transmit un mesaj Mirunei Pascu: "De bine de rău, copilul ei trăieşte"