Antena Meniu Search
x

Video Mihai, un băiețel de 12 ani din Caraș-Severin, dat dispărut de fratele lui. Copilul a plecat la joacă şi nu s-a mai întors

Mihai, un băiețel de 12 ani din comuna Berzovia este căutat de poliţiştii din Caraş-Severin, după ce a plecat la joacă şi nu s-a mai întors. Alerta a fost dată de fratele mai mare, care a observat că cel mic nu a mai venit acasă de la joacă.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 09:14

Vezi și

Băiatul are 1,25 metri înalțime, păr brunet şi este tuns scurt. În cursul zilei de ieri, minorul ar fi fost văzut în oraşul Bocșa și purta un tricou de culoare gri, o pereche de pantaloni scurți de culoare portocalie și o pereche de pantofi sport albi.

Băiețel de 12 ani, dat dispărut în Caraș-Severin

Copilul este în continuare căutat de poliţişti.

"Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui copil de 12 ani, care a plecat ieri dimineață, în jurul orei 09.00, de la domiciliul din comuna Berzovia și până în prezent nu a revenit. În această noapte, la ora 01.14, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați de către fratele acestuia, despre faptul că NOVACOVICI MIHAI-LEO a plecat ieri, 19 august, în jurul orei 09.00, la joacă și nu a mai revenit acasă până la această oră. 

Pe acelaşi subiect

Semnalmente: 1,25 metri înalțime, brunet, tuns scurt.

La momentul plecării minorul purta un tricou roșu și o pereche de pantofi sport cu șiret verde.

Imediat după sesizare, polițiștii au demarat activitățile de căutare, fiind efectuate căutari în orașul Bocșa, comuna Berzovia și localitățile învecinate, la unitățile spitalicești, stațiile de cale ferată, precum și în alte locuri frecventate de acesta. Echipele de căutare continuă verificările și căutările în vederea depistării cât mai rapide a minorului", au transmis polițiștii din Caraș-Severin.

Cei care îl văd pe micuț sunt rugaţi să sune la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mihai, un băiețel de 12 ani din Caraș-Severin, dat dispărut de fratele lui. Copilul a plecat la joacă şi nu s-a mai întors