Antena Meniu Search
x

Mii de pachete cu ţigări de contrabandă descoperite în butoaiele de plastic transportate de un bulgar

Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit mii de ţigări de contrabandă în butoaiele de plastic transportate de un bulgar de 27 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.01.2021, 18:40

Bulgarul este cercetat de autorităţile din România
Bulgarul intenţiona să introducă ţigările în mod ilegal în România - Poliţia Frontieră
  • Bulgarul intenţiona să introducă ţigările în mod ilegal în România.
  • Bulgarul este cercetat de autorităţile din România.

Bulgarul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a efectua demersurile necesare de intrare în România.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, bulgarul de 27 de ani conducea un microbuz, iar poliţiştii români de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă al autovehicolului, ascunse printre covoare, trei butoaie din plastic.

Poliţiştii români de frontieră au descoperit, în cele trei butoaie de plastic, 6.670 de pachete cu ţigări de contrabandă pe care bulgarul intenţiona să le introducă ilegal în România.

Bulgarul, cercetat de autorităţile din România

Ancheta a scos la iveală pachetele cu ţigări de contrabandă aparţin chiar cetăţeanului bulgar. Acesta a recunoscut că le-a cumpărat din Bulgaria şi că nu deţine documente de provenienţă a mărfii.

Pachetele cu ţigări de contrabandă, a căror valoare a fost stabilită la 133.400 de lei, au fost ridicate, iar cetăţeanul bulgar este cercetat pentru "deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mii de pachete cu ţigări de contrabandă descoperite în butoaiele de plastic transportate de un bulgar