Meniu
Search
x

Bărbat din Suceava, prins cu peste 17.000 de pachete de ţigări de contrabandă în duba pe care o conducea

Un bărbat de 50 de ani, din Suceava, a fost reţinut, după ce poliţiştii de frontieră i-au găsit duba pe care o conducea plină cu pachete cu ţigări de contrabandă.

De Cristi Ioniţă la 10.01.2021, 18:00
  • Bărbatul implicat în acest caz are 50 de ani.
  • Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost urmărit de oamenii legii încă de la intrarea în ţară şi oprit în trafic, în cele din urmă, pe raza localităţii Gura Humorului.

Poliţiştii aveau suspiciuni că bărbatul transportă bunuri provenite din activităţi de contrabandă şi ce au descoperit în dubă le-a dat dreptate.

Poliţiştii au descoperit, în spatele unui perete dublu, pachete de ţigări de diferite mărci, toate de provenienţă extracomunitară.

S-a stabilit că în dubă erau 17.450 de pachete cu ţigări de contrabandă, iar marfa a fost evaluată la circa 204.000 de lei.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru contrabandă

Poliţiştii au indisponbilizat atât ţigările de contrabandă, cât şi duba cu care era transportată marfa, valoarea mijlocului de transport fiind stabilită la circa 40.000 de lei.

Bărbatul de 50 de ani, din Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de contrabandă, iar magistraţii de la Judecătoria Gura Humorului urmau să decidă dacă se impune arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a suspectului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat din Suceava, prins cu peste 17.000 de pachete de ţigări de contrabandă în duba pe care o conducea