Antena Meniu Search
x

Milionarul Victoraș Micula ar fi avut acces la baza de date a Ministerului de Interne

Informaţii incredibile ies la iveală despre moştenitorul imperiului fraţilor Micula şi legăturile acestuia cu poliţiştii din Bihor.

de Redactia Observator

la 20.10.2020, 19:29

Vezi și
  • Nu ar fi prima dată când Victoraş este partener de patrulă cu poliţiştii.
  • Anul trecut au şi apărut niste înregistrări video în care ar da ordine unui agent.

Victoraş a participat la o percheziţie a poliţiei îmbrăcat cu geacă a forţelor de intervenţie, cu cagulă şi a accesat baza de date a ministerului de Interne. Milionarul a căutat informaţii atât despre persoane cu care se certase în trafic dar şi despre femeile care ii placeau.

Noiembrie 2018. Victoras Micula, sau "Pablo de Bihor" cum îi place să i se spună, după cum se aude şi în maneaua dedicată şefilor Poliţiei din Bihor, sună la 112. Anunţă că un şofer e beat la volan dar şi participă la percheziţia acestuia. Nu ca civil, ci cu geacă de poliţie şi cagulă.  

Nu ar fi prima dată când Victoraş este partener de patrulă cu poliţiştii, susţin surse judiciare. Anul trecut au şi aparut niste inregistrari video în care ar da ordine unui agent aflat într-o maşină cu girofarul pornit. 

Tot in 2018, Victoras Micula s-ar fi sicanat in trafic cu un alt sofer. Nervos că acesta a fugit, tânărul s-ar fi dus la sediul politiei unde i s-a permis accesul in zona restrictionata a biroului de supravegheri video. Acolo, ar fi accesat ilegal baza de date a ministerului de Interne. 

Una dintre persoanele publice de care s-a interesat este cântăreața de muzică populară, Vladuta Lupau. 

Vlăduţa Lupău, cântăreață de muzică populară: Motivele nu le cunosc, nu cunosc nimic ce are legătura cu el. Nu ne-am intersectat niciodată, nici măcar întâmplător, nici măcar la petreceri Tocmai de asta nu înteleg motivul

Reporter: Dar ţi-a trimis mesaje prin cunoscuţi, ţi-a dat de înteles că i-ar plăcea de ține? 

Vlăduţa Lupău, cântăreață de muzică populară: Asta puteţi să-l întrebaţi pe el. Nu pe mine. Eu dacă nu-l cunosc și nu am fost căutată nu știu motivele, nu știu dacă e adevărat, dacă nu e adevărat .

Procurorii îl investighează pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu și uzurparea calității oficiale. Pe lângă el, procurorii au pus sub acuzare și 4 agenți de poliție care l-au ajutat.

Cristian Ardelean, procuror de caz: Suntem deocamdată în faza incipientă. Urmează să administrăm probe, să audiem persoane și apoi în baza probelor administrate în favoarea și în defavoarea suspecților să stabilim soluția, dosarul este deschis de mai mult timp, s-au făcut cercetări, s-au administrat mai multe probe.

Reporter: Nu l-aţi audiat până acum pe Victoraş Micula? 

Cristian Ardelean, procuror de caz: Nu am făcut audieri, nu.

Victoraș Micula nu este în țară de luni bune. Prin intermediul avocatului, neagă însă toate acuzaţiile. 

Răzvan Doseanu, avocat: Din primele discuţii pe care le am avut cu clientul meu, lucrurile nu stau aşa cum sunt prezentate în acuzații. 

Reporter: Cum stau lucrurile în perspectiva lui Victoraș Micula? Ce v-a comunicat? 

Răzvan Doseanu, avocat: V-am răspuns că vom formulă niște declarații în față organelor de urmărire penală. De-abia am primit dosarul 

Reporter: Ştiţi că există poze cu Victoraş Micula la calculator, în sediul Poliţiei?

Răzvan Doseanu, avocat: Nu ştiu. 

Şi la Poliția Bihor este anchetă. 

Alin Haniş, comandantul IPJ Bihor: Conducerea I.P.J. Bihor a dispus efectuarea unui control tematic la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, cu privire la modalitatea de realizare a accesului în incinta dispeceratului de monitorizare a camerelor de supraveghere din municipiul Oradea și referitor la modul în care se fac verificările în bazele de date. Poliția Bihoreană nu tolerează astfel de fapte, astfel că vor fi efectuate toate verificările de competența internă a poliției, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale, indiferent de calitatea persoanelor implicate. De asemenea, I.P.J. Bihor sprijină anchetă procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor și pune la dispoziția acestora toate documentele și informațiile necesare, în vederea aflării adevărului și soluționării cauzei penale.

Nu ar fi singurele ilegalităţi comise de Victoraş. Un alt filmuleţ apărut anul trecut îl arată pe acesta braconând mistreţi, alături de prieteni sau angajaţi, cu arme automate. Tânărul milionar a ţinut mulţi ani capul de afiş al publicaţiilor tabloide. S-a făcut remarcat mai ales prin excentricităţile sale. 

În 2015, a survolat un local aflat pe plajă până când a făcut rost de o masă, pentru că nu avea rezervare. Și că orice beizadea care se respectă, la plecare s-a filmat picior peste picior deasupra autostrăzii Soarelui. Nu face însă show doar cu elicopterul.

În 2014, a condus beat Ferrari-ul pe care l-a făcut praf în fugă de polițiști. Iar anul trecut a ieșit din nou în față după ce a fost filmat fragand cu armă și făcând drifturi cu alt automobil cu sute de cai putere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Milionarul Victoraș Micula ar fi avut acces la baza de date a Ministerului de Interne