Antena Meniu Search
x

Video Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort; s-ar fi sinucis în vila sa din Voluntari. Lângă omul de afaceri era un bilet scris în engleză

Un milionar din Capitală, asociat al lui Dan Şucu şi Cristian Borcea într-un proiect imobiliar de mare anvergură în nordul Capitalei s-ar fi sinucis în vila sa din Voluntari. Virgil Chirică a fost găsit de un apropiat care a sunat la 112. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.02.2024, 13:28

Vezi și

Din primele informaţii, cauza morţii ar fi intoxicaţie cu monoxid de carbon, iar ipoteza principală pe care o iau acum anchetatorii în calcul este sinuciderea.

Biletul găsit lângă milionarul Virgil Chirică

Iar asta, pentru că, lângă trupul neînsufleţit poliţiştii au găsit un bilet ce pare a fi unul de adio, pe care era scrisă aceeaşi frază, de patru ori, în limba engleză: "Sunt deja adormit".

De asemenea, potrivit unor surse, în baie, acolo unde s-ar fi sinucis omul de afaceri, au fost găsite şi mai multe flacoane cu pastile.

Cazul a fost descoperit la începutul lunii februarie, iar ancheta este acum preluată de procurorii din Ilfov, care urmează să stabilească ce s-a întâmplat acolo şi cum a murit, de fapt, Virgil Chirică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort; s-ar fi sinucis în vila sa din Voluntari. Lângă omul de afaceri era un bilet scris în engleză