Antena Meniu Search
x

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost mustrat de un cioban chiar în ziua în care a lansat 'ALEGE OAIA'

Ministrul Agriculturii a lansat programul "alege oaia". La târgul de Agricultură din Capitală, Petre Daea a primit şi mustrări de la un cioban.

Vezi și

Demnitarii au ales azi "statuia vie". Ministrul Agriculturii a lansat programul "alege oaia". La târgul de Agricultură din Capitală, Petre Daea a primit şi mustrări de la un cioban. În rest, a fost mâncare gratuită, voie bună şi înghesuială.

Supărat că nu are unde să-şi vândă lâna, problemă întâlnită la toţi crescătorii de oi din ţară, un cioban l-a luat la rost pe Petre Daea. Până la urmă, cei doi s-au împăcat repede.

Astăzi, ministrul a lansat oficial campania "Alege Oaia!".

Ministrul agriculturii vrea sa auda de la tot mai multi romani că mănâncă oaie. Si asta pentru a-i ajuta pe crescatorii de ovine sa reziste pe o piata unde predomina consumul de carne de pui si de porc.

Şi ca să le arate oamenilor cât de bună este pastrama de oaie, comercianţii prezenţi la Târgul de Agricultură din Bucureşti le-au oferit porţii gratuite celor prezenţi. 

Din faţa proţapului, chef Sorin Bontea ne dezvăluie un secret. 

Sorin Bontea, chef:

'Atat timp cat o faci la foc mic si dureaza cateva ore, seul este foarte gustos.'

Mirosul l-a ademenit până şi pe Liviu Dragnea. Liderul PSD a mers şi la standul firmei administrate de copiii săi, Alexandra şi Valentin. Dragnea a probat, apoi, o căciulă din astrahan. 

Nu doar în confecţii este folosită lână, ci, mai nou, şi ca material izolant. Tehnologia costă însă câteva milioane de euro, bani pe care ciobanii nu îi au.  Aşa că o vând pe nimic samsarilor care, mai departe, o duc la export.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost mustrat de un cioban chiar în ziua în care a lansat 'ALEGE OAIA'