Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministrul Finanţelor anunţă concedieri în sistemul bugetar! Teodorovici: "Urmează evaluări, apoi se vor face disponibilizările"

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astăzi, pe holurile Camerei Deptaţilor, că urmează disponibilizări la ANAF.

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 15:24

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astăzi, pe holurile Camerei Deputaţilor, că urmează disponibilizări la ANAF.

Eugen Teodorovici a precizat însă că aceste disponibilizări de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vor avea loc după se se fac anumite evaluări.

Astăzil, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia de numire a fostului ministru al Finanţelor Ionuţ Mişa în funcţia de preşedinte al ANAF în locul Mirelei Călugăreanu.

Articolul continuă după reclamă

Totodată, Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, în locul său fiind numit Marius Pîrvu.

De asemenea, în Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat. Astfel, la Ministerul Economiei, au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan.

La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii - Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii - Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor - Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei - Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.

Fostul ministru al Finanţelor Ionuţ Mişa, iniţiatorul ”revoluţiei fiscale”, a fost propus de către Eugen Teodorovici în funcţia de preşedinte al ANAF.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ministrul Finanţelor anunţă concedieri în sistemul bugetar! Teodorovici: "Urmează evaluări, apoi se vor face disponibilizările"