Antena Meniu Search
x

Ministrul Muncii, anunț despre plata alocațiilor pentru copii: "Plățile se fac, mai întâi, pe carduri"

Ministrul Muncii a anunțat că alocațiile mărite vor plătite fără nicio zi de întârziere. Violeta Alexandru spune că plățile vor fi făcute începând cu data de 8 august.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.09.2020, 11:01

Violeta Alexandru a anunțat că alocațiile mărite vor plătite fără nicio zi de întârziere
Ministrul Muncii, anunț despre plata alocațiilor pentru copii: Plățile se fac, mai întâi, pe carduri - Hepta / Facebook
  • În loc de 156 de lei cât primeau până acum, copiii între 2 şi 18 ani vor primi 185 de lei.
  • Pentru cei mici, sub doi ani, şi pentru copiii cu dizabilităţi alocaţia creşte de la 311 lei la 369 de lei.

Potrivit ministrului Muncii, transferurile sunt deja făcute, banii urmând să fie virați, mai întâi, pe carduri.

”Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic.

Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD - s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSD-ului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din septembrie, în loc de 156 de lei cât primeau până acum, copiii între 2 şi 18 ani vor primi 185 de lei. Pentru cei mici, sub doi ani, şi pentru copiii cu dizabilităţi alocaţia creşte de la 311 lei la 369 de lei.

Pentru alocaţii duble, copiii mai au de aşteptat până în 2022. Până atunci, ministrul Muncii a propus ca alocaţia celor mici să crească de două ori pe an cu câte 20 la sută.

Din ianuarie 2023, alocaţia va creşte din oficiu, odată cu rata inflaţiei. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ministrul Muncii, anunț despre plata alocațiilor pentru copii: "Plățile se fac, mai întâi, pe carduri"