Antena Meniu Search
x

Video Minunea din Caracal! Primarul Ion Doldurea pictat alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu, într-un tablou de mari dimensiuni. În pictură apar şi fiii săi

Împăratul..aşa i se mai spune primarului din Caracal, tatăl proprietarului staţiei GPL care a explodat la Crevedia. Pe lângă averea impresionantă pe care o deţine, edilul trăieşte într-o megalomanie greu de înţeles.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 17:15

Vezi și

Iată, de exemplu, ce tablou are în Casa Doldurea, o clădire istorică pe care edilul a renovat-o şi pe care o numea... "o nouă minune a Caracalului".

"Minunea Caracalului"

Primarul şi cei doi fii apar într-un tablou alături de Neagoe Basarab şi Constantin Brâncoveanu. Pictura, realizată în 2016, pe o pânză de 2,5 metri, aparţine unui artist local şi poate fi, practic, admirată, de toţi turiştii care se cazează în clădirea hotelului.

Cu jumătate de milion de euro în conturi, Ion Doldurea deţine peste 20 de case, apartamente şi spaţii comerciale. Conacul său, din Caracal are nu mai puţin de 400 de metri pătraţi. iar asta nu e tot. Edilul deţine colecţii de artă estimate, potrivit declaraţiei de avere, la peste 80 de mii de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Minunea din Caracal! Primarul Ion Doldurea pictat alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu, într-un tablou de mari dimensiuni. În pictură apar şi fiii săi