Antena Meniu Search
x

Mister aviatic! Un avion a dispărut în '46 şi a aterizat în '93. Poveste înspăimântătoare

Este unul din cele mai mari mistere viatice. În 1946 un avion de pasageri a dispărut fără urmă pe traseul Rio-Havana. Acesta a revenit la sol 47 de ani mai târziu, în Bogota. La bordul avionului au fost găsite 36 de schelete.

Înspăimântător este faptul că au fost găsite şi cesti de cafea CALDĂ şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.

Herman Guevara este unul din experţii care s-a ocupat de acest caz. El a declarat: “Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri. Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie!”

Incredibila poveste a inceput atunci cand un avion necunoscut, cu o inscriptie foarte veche, din Panair Do Brasil, a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea. Personalul aeroportului a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut.

Guevara afirma că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru a elucida acest mister. “Eu mă rog sa fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.

sursă: cotidianul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mister aviatic! Un avion a dispărut în '46 şi a aterizat în '93. Poveste înspăimântătoare