Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Misterul dublei crime din Buzău: Tudor, îngropat în curtea naşului, şi mama lui, moartă în casă. Obsesia bolnavă de care-l acuză vecinii pe principalul suspect

Două morţi suspecte şi un criminal în libertate. Un bărbat, dat dispărut de o săptămână, a fost găsit îngropat în curtea naşului său. Cei doi au fost văzuţi ultima oară împreună la o petrecere. În urmă cu doar câteva zile, şi mama victimei a fost găsită moartă în casă, cu urme de violenţe pe corp. Principalul suspect este ruda celor doi, un individ condamnat în trecut pentru viol.

de Cristina Filip

la 28.07.2024 , 19:18

Tudor Duţu era dat dispărut de fiica sa de mai multe zile. În căutările lor, poliţiştii au ajuns, seara trecută, în casa naşului său, din Smeeni. Nu au găsit pe nimeni, dar au observat în curte urme de săpături. "Au intrat, au săpat. O cazma, două, trei, până au dat de o tablă. După ce au dat de tabla aia, au călcat pe ea, au găsit mortul", spune un localnic.

Posibilă dublă crimă în Buzău

La o zi după descoperirea macabră, criminaliştii au revenit la casa suspectului. Continuă cercetarea la faţa locului. Au făcut şi alte săpături în curte în căutare de noi probe. Bărbatul de 56 de ani a fost văzut ultima oară sâmbătă noaptea. Naşul său, Iulian Tudor, l-a invitat atunci la o petrecere de Sfântul Ilie.

Vezi și

"Sâmbătă noaptea spre duminică ei au făcut un chef aici. Acum unii dintre ai au plecat. Alţii au rămas. Ăştia spun, care au plecat, că ăştia erau beţi morţi. Băuseră. Şi cum s-a întâmplat, nu se ştie", povesteşte un localnic. "De atunci, de la petrecere, nu am mai reuşit să dau de el. Am tot încercat să-l sun, nu-i mai mergea telefonul", spune Ionela Poteraşu, fiica bărbatului ucis.

Pe acelaşi subiect

Mama bărbatului, găsită moartă în casă

La trei zile după ce bărbatul a fost dat dispărut, mama lui a fost găsită moartă chiar în locuinţa ei. Vecinii sunt cei care au anunţat poliţia îngrijoraţi de faptul că nu mai văd nicio mişcare prin curte, iar femeia nu le mai dă niciun semn de viaţă.

Femeia, care locuia cu fiul său, era moartă de mai multe zile, spun poliţiştii. Necropsia a arătat că avea urme de violenţe pe corp. În ziua în care a fost descoperit cadavrul ei, naşul a plecat din localitate. "Joi a venit un băiat din sat, l-a dus, l-a lăsat în Buzău. I-a spus: nu mă mai aştepta că eu am treabă în Buzău", povesteşte un localnic.

Individul, devenit suspect principal, a fost găsit, azi, în Buzău şi dus la audieri. Vecinii îl descriu drept om violent, cu o obsesie aparte. "Deci vecina asta de 92 de ani a violat-o", susţine o localnică. "Toată viaţa asta a făcut. De când avea 20 de ani, cred. La babe mergea", spune o alta. "A fost o vecină aici. A intrat peste ea. A făcut puşcărie doi ani", zice altă femeie.

Condamnat pentru viol şi violare de domiciliu

"Acum doi ani a ieşit din puşcărie. Şi în Italia pentru crimă şi viol. El toată viaţa lui numai în puşcărie a stat", comentează vecinii. Cel mai recent, individul a fost condamnat pentru viol şi violare de domiciliu, în 2020. A fost eliberat condiţionat după doi ani. Nu are o slujbă, dar vecinii spun că trăia bine. "Acum o femeie şade cu el. I-a trimis bani şi a refăcut casele", spune o vecină. "A găsit o femeie pe internet, mai bătrână ca el. A mâncat-o pe aia de bani, aia muncea şi toţi banii îi dădea lui", susţine o vecină.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă este vorba despre o dublă crimă cu acelaşi autor.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Misterul dublei crime din Buzău: Tudor, îngropat în curtea naşului, şi mama lui, moartă în casă. Obsesia bolnavă de care-l acuză vecinii pe principalul suspect